Vacature Juliana Daltonschool Bussum leerkracht groep 4 (wtf 0.34)

Samen groeien en bloeien

Zelfstandigheid, vrijheid/verantwoordelijkheid, samenwerking, effectiviteit en reflectie. Dit zijn de kernwaarden op onze Daltonschool. Vanuit deze waarden geven we onze leerlingen les en werken we binnen ons team met elkaar. Spreekt Daltononderwijs jou aan? En wil je werken met enthousiaste en deskundige collega's? Dan pas jij bij de Juliana Daltonschool!  

 

Onderwijs vanuit de Daltonkernwaarden  

De Juliana Daltonschool is een school met een open christelijk karakter waar wij kinderen op basis van de vijf Daltonkernwaarden onderwijs geven. Wij zijn gevestigd in een mooi monumentaal pand aan de rand van het Brediuskwartier in Bussum. Vanwege het kleinschalige karakter kennen veel leerlingen, ouders en leerkrachten elkaar. Ons motto is 'Samen groeien en bloeien': op de Juliana Daltonschool betekent voor elk kind onderwijs op zijn eigen wijze, niveau, tempo en vanuit eigen interesses. Wij geven onderwijs op maat om kinderen te stimuleren het uiterste uit zichzelf te halen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen een brede ontwikkeling doormaken. Naast de cognitieve ontwikkeling besteden we ook veel aandacht aan de culturele, sportieve en sociaal-emotionele ontwikkeling. De zorg, zowel naar onder (remediërend) als naar boven (verrijkend), wordt zorgvuldig en structureel gegeven.   

 

Team en groep 

In ons team werken we samen aan het geven van goed onderwijs, passend bij onze populatie. Het team is collegiaal en professioneel. Als parttime leerkracht van groep 4 geef jij les aan 22 leerlingen en je werkt nauw samen met je duo-collega.  

   

Wij zoeken een leerkracht die:  

  • Wil werken vanuit de Daltonkernwaarden: zelfstandigheid, vrijheid/verantwoordelijkheid, samenwerking, effectiviteit en reflectie 

  • Nieuwsgierig is en zich wil blijven professionaliseren 

  • Energie krijgt van het samenwerken met collega’s 

  • Beschikbaar is op dinsdag en woensdag(ochtend) 

 

Wat kun jij van ons verwachten?   

  • Een parttimefunctie vanaf 31 oktober tot half maart 

  • Een warm welkom in een enthousiast en deskundig team 

  • Een dynamische werkomgeving waarin naast goed onderwijs op het gebied van de basisvaardigheden ook aandacht is voor kunst en cultuur, Unesco, techniek en Engels 

  • De functie valt onder de cao PO, daarmee een marktcomform salaris 

  • Een ruime werkkostenregeling, bijvoorbeeld sporten met korting, collectieve verzekeringen, fietsplan en onbelaste reiskosten 

  • De mix van de kleinschaligheid en persoonlijke omgeving op school en ondersteuning vanuit stichting Proceon, de scholengroep waar de Juliana Daltonschool onderdeel van is. 

 

Is je belangstelling gewekt voor onze school?   

Wil je eerst kennis maken met het team? Neem contact op met de directie Christa Ensing of Annette Schaafsma via tel. 035 6911994. Ben je geïnteresseerd?  Dan zien we jouw reactie heel graag tegemoet via onderstaande button met jouw cv en beknopte motivatie.  

Proceon als werkgever 

Proceon Scholengroep gelooft in de kracht van samen leren en ontwikkelen. Dat geldt voor de kinderen op onze scholen en voor de collega’s die bij ons werken. In totaal vallen 17 basisscholen in Het Gooi onder het bestuur van Proceon. Al onze scholen zijn per 2023 aangesloten bij het UNESCO-scholennetwerk. De thema’s vrede en mensenrechten, intercultureel leren, wereldburgerschap en duurzaamheid staan daarbij centraal. Meer weten over Proceon als werkgever?Kijk wat werknemers over Proceon zeggen! 

Media